Betalingsmogelijkheden

Vooruitbetaling

Webbestellingen worden standaard onder vooruitbetaling geleverd. Als de bestelling klaar ligt ontvangt u per mail een pro-forma nota met een ideal-koppeling. Natuurlijk kunt u ook gewoon betalen via één van onze bankrekeningen, onder vermelding van het factuurnummer. Wanneer uw betaling wordt geregistreerd ontvangt u een bevestiging per mail en wordt uw pakket verzonden.

Contact & pin

Wanneer u uw bestelling zelf af komt halen in onze showroom/winkel, kunt u bij ons pinnen of contant afrekenen.

Op rekening

Bij een eerste bestelling worden bovenstaande mogelijkheden gehanteerd. Bij regelmatige afname kunnen wij u als vaste klant registreren en is het mogelijk op rekening te bestellen. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. Aan scholen en overheidsinstellingen wordt standaard op rekening geleverd.

Buitenlandse betalingen

Eerste buitenlandse orders worden onder vooruitbetaling geleverd. Als de bestelling klaar ligt ontvangt u per mail een pro-forma nota. Belgische afnemers kunnen inmiddels ook gebruik maken van bancontact.

Als de bestelling klaar ligt ontvangt u per mail een pro-forma nota met een bancontact-koppeling. Natuurlijk kunt u ook gewoon betalen via één van onze bankrekeningen, onder vermelding van het factuurnummer. Wanneer uw betaling wordt geregistreerd ontvangt u een bevestiging per mail en wordt uw pakket verzonden.

Vergeet niet uw BTW-nummer te vermelden. Wij controleren dit nummer op zijn geldigheid en kunnen u dan, bij vervolgopdrachten, een BTW-vrije (ICP) levering, op rekening, garanderen.

Let wel : Betalingen uit het buitenland kunnen enkele dagen onderweg zijn.

Voor vragen / opmerkingen kunt ons, tijdens kantooruren, bereiken via info@bruvo.nl of tel.no 0592 330884